Rackarns då!

 Hade hoppats på att det skulle bli en riktigt trevlig eftermiddag i Götet i går, men ack,ack,ack.Elfsborg fick storstryk av IFK (till Magnus o Jonas stora försjusning) När IFK gjorde 5-1, så gick vi där ifrån. För den som inte vet, så blev det 5-2            Men sällskapet var inget att klaga på. Anki o hennes kompisar Kristin o Frida var också med.
 Innan vi åkte så åt gjord Anki sina kanongoda köttbullar till middag. Sista gången före flytten :( 
Senare på kvällen ringde min kära syster. Det e alltid lika trevligt att prata med henne. Synd bara att avståndet e så långt mellan oss, så vi ses bara i bästa fall en gång om året! Hon bor ju i Norge. Men efter det att mamma dog för ett halvår sen, så har vi mer kontakt nu än nånsin förut. (Inget ont som inte har nåt gott me sej) Dom kommer i alla fall hit till påsk, när Kalle o jag fyller 100 (50+50)
Önskar att hon hade kunnat komma hit till helgen, när det skall pyntas på graven, men jag vet att hon kommer att vara med mej i sina tankar o det känns bra.Bilen e från Ankis bal.Tre glada Roosor
Kramar till nästa gång

Hmmm.

Då var det kanske dags att försöka att komma igång med det här då. Vet inte riktigt hur jag ska börja ;) men det ger sej väl. Det som jag tänker på mest nu, är att äldsta dotter´n Anki ska flytta hemifrån! Det är med delade känslor måste jag säga, men det är ju livets gång, men som tur e så stannar hon kvar i Borås. Så vi kan fortfarande gå på stan o shoppa o ta våran fika hos de två gamla tanterna mitt emot Indiska :)Hon o Jonas har köpt en jättefin tre-rummare på Sjöbo. Dom flyttar in nu till månadskiftet. usch o fy

Så nu blir det bara två barn kvar: Beccis 18 år som går på gymnasiet o Björn 15 som går i nian. Robert 30 bor i Limmared, Magnus 27 har emigrerat till Nya Zeeland (Tur att det finns MSN) o Mike 21 bor i GBG, där han studerar Japanska!!! på universitetet. Det är nästan så att man börjar känna sej gammal! Men bara nästan :O Men å andra sidan så är det väl vid 50 som livet börjar!

Kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0